Text – innehåll – content writing – artikelskrivning – Skribent

Jag hjälper dig med webbanpassade texter och innehåll som passar din målgrupp, skapar engagemang och som lyfter ditt varumärke. Som skribent arbetar jag med artikelskrivning och skapar jag svenska unika texter och artiklar som hjälper dig att förbättra din position i Googles sökresultat.

Artikelskrivning med rätt content för din målgrupp och SEO

Hjälp med content writing och artikelskrivning

Med tjänsterna content writing och artikelskrivning tar jag fram texter för digitala medier och som är optimerade för både målgrupp och syfte.

Fördelen att skapa sitt eget innehåll är kunskapen om ämnet, tjänsterna eller produkterna. Nackdelen är att det kan ta väldigt lång tid att själv skapa sina texter då det är många saker att tänka på

  • Hur man riktar en text till rätt målgrupp
  • Hur man fångar läsaren engagemang utan att det blir för mycket säljsnack
  • Hur man på ett naturligt sätt väver in SEO i texten för att få bra placering i Google
  • Hur man uttrycker sig i text
  • Hur man följer samma tonalitet genom samtliga texter i företaget

Den största nackdelen med att skriva eget innehåll är tiden. I längden kan det istället bli en dyr kostnad eftersom tiden att sälja eller producera blir mindre. Med en erfaren skribent som kan skapa professionellt skrivet innehåll sparar du enkelt både tid och pengar. Som frilansande skribent hjälper jag dig som behöver hjälp med att få ut ditt budskap på ditt företags hemsida, blogg, nyhetsbrev eller sociala medier.

Läs mer om vad jag mer kan hjälpa dig med utöver artikelskrivning för ditt företag digitala närvaro.