Prova-på erbjudande för ditt företags digitala närvaro

Prova-på erbjudande för nya kunder

Behöver du hjälp med ditt företags digitala närvaro?

Efter en intensiv sommar och start på hösten med en blandning av planerad ledighet och roliga uppdrag så är jag nu tillgänglig för några fler spännande uppdrag. Vill du som ny kund testa för att se om mina tjänster passar dig och ditt företag? Nu har du möjlighet att testa mitt prova-på erbjudande. Du väljer själv vilka tjänster du vill ska ingå i din pakettjänst. För de första 1-4 timmarna faktureras du 595 kronor per timme exklusive moms.

Prova på mina pakettjänster med anpassade tjänster

De flesta uppdrag jag utför brukar innefatta någon eller några av dessa tjänster:

  • Digital marknadsföring – innehåll, annonsering med mera.
  • Skriva webbanpassade artiklar och texter/content/copywriting – texter som är anpassade till din målgrupp och som följer de senaste SEO rekommendationerna för att positionera dig så högt som möjligt i sökresultat som Google.
  • Artikelskrivning
  • Blogginlägg – jag hjälper dig med planeringen, att skapa innehåll, att publicera inlägget i WordPress eller annan plattform samt att hantera dialogen med dina läsare.
  • Sociala medier – Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Google+ med flera. Jag hjälper dig att planera, skapa innehåll med text och bild, att publicera i sociala medier och att hantera dialogen med dina följare.
  • Bilder och enklare bildhantering – Jag kan leta fram passande foton från bildbanker där fotona är gratis och fria att använda i ditt företag. Jag storleksändrar bilderna till lämpliga storlekar och optimerar dem så att bildernas lagringsstorlek är minimal för snabbare laddning. Jag utför även enklare bildhantering som att sätta en text på bilden etc.
  • Nyhetsbrev
  • Underhålla och uppdatera hemsida och blogg. Jag har störst erfarenhet av WordPress men det fungerar bra även med andra plattformar.
  • SEO sökmotoroptimering på din webbplats – åtgärder på din webbplats för att förbättra din position i Googles sökresultat.

Det finns stora möjligheter att jag kan hjälpa till med andra saker som du behöver hjälp med för ditt företag online. Kontakta mig och berätta vad just du behöver hjälp med så tittar jag på vilka möjligheter som finns.

Kontakta mig!

/Jenny – Synas på webben

Lämna en kommentar