Frilansskribent online

Som frilansskribent online arbetar jag platsoberoende på distans med olika typer av texter och artiklar för dina digitala kanaler.

Frilansskribent för artiklar till din hemsida

Jag skapar svenska unika användaranpassade artiklar med SEO för din hemsida.

Användaranpassade artiklar som är skrivna för att passa din målgrupp ökar chanserna till konvertering men även att dina besökare stannar kvar längre på din hemsida, besöker fler sidor och att de kommer tillbaka fler gånger. En välbesökt hemsida ökar chanserna till bättre rankning i sökmotorer. Det kan i sin tur leda till att ge dig ännu fler besökare och kunder.

Artiklar som dessutom är SEO optimerade – sökmotoroptimerade – hjälper dig ännu bättre att förbättra hemsidans position i Googles sökresultat.

Skribent online för alla dina digitala kanaler

Som skribent och digital marknadsföringskonsult kan jag hjälpa dig med att få ut ditt budskap även på företagets övriga digitala kanaler som blogg, i nyhetsbrev och sociala medier.

Med en skribent online kan du få hjälp så många timmar du har behov av, vilket kan variera i olika perioder, istället för att anställa någon på deltid ett visst antal timmar i månaden.

>> Läs mer om hur jag kan hjälpa dig med dina digitala kanaler.

Behöver du hjälp av en frilansskribent online?

Kontakta mig om du behöver hjälp av en frilansskribent online med att få ut ditt budskap på hemsida och digitala kanaler.

Ja, jag behöver hjälp av en frilansskribent

/Jenny – Synas på webben